Dion uit Wijhe

“Ik zou niet meer zonder Formthotics willen. Ik ervaar meer demping en steun. De zolen houden bovendien mijn voeten in de juiste stand, waardoor ik meer controle houd over mijn onderlijf. Ook als ik vermoeider raak.”

Linda uit Vorden

“Ik loop al 25 jaar op inlegzolen voor mijn doorgezakte voeten. Met de zolen van de podoloog hield ik altijd nog klachten en ze liepen ook niet echt lekker. Sinds ik Formthotics heb ontdekt ben ik helemaal tevreden. Ik kan zelfs weer laarzen aan zonder pijnlijke voeten aan het eind van de dag.”

Christel uit Arnhem

“Een vriend raadde me aan om Formthotics te proberen. Voorheen had ik bijvoorbeeld na een dagje Efteling met de kinderen altijd last van zere voeten en benen. Nu voel ik na al dat slenteren en wachten geen pijn of vermoeidheid meer.”

Anita uit Baak

“Ik werk in de ouderenzorg. En sinds ik Formthotics gebruik heb ik veel minder last van mijn onderrug, minder vermoeide benen en minder kramp. Ik denk dat veel meer collega’s profijt kunnen hebben van deze zolen.”

Ebbe uit Hengelo (G)

“Ik heb lang met knieblessures getobd en dat stond mijn ontwikkeling bij De Graafschap in de weg. Nu ben ik al 1,5 seizoen blessure vrij door de combinatie van extra oefeningen bij de fysiotherapeut en Formthotics in mijn voetbalschoenen.”

 

Adje uit Denekamp

“Ik kamp met slijtage aan mijn heupen. De zooltjes van Formthotics helpen me om de pijn aan mijn heupen te verminderen, omdat ik beter sta. Dat is fijn, want nu kan ik weer wandelen zonder dat het erg pijn doet.”

Dennis uit Bathmen

“Ik gebruik Formthotics in mijn dagelijkse schoenen en tijdens het sporten. Zowel in mijn volleybalschoenen als tijdens de survival. Ik ervaar veel meer steun en ook mijn knieën zijn er blij mee. En het loopt ook gewoon veel lekkerder.”

Nanda uit Bathmen

“Ik had last van een ontsteking aan de achterkant van mijn hak. Vanaf het begin voelden de Formthotics goed en werd de pijn al minder. Na langer gebruik van de zooltjes namen mijn klachten nog verder af. Nu kan ik alle schoenen zonder problemen aan.”

Johan uit Apeldoorn

“Als verzekeringsexpert loop ik de hele dag op nette herenschoenen. Het nadeel is dat er zo weinig demping in dit type schoenen zit. Met Formthotics heb ik weer comfort en bovendien worden mijn voeten beter ondersteund. Een aanrader!”

Martin uit Deventer

“Standaard sportschoenen bieden me niet genoeg steun. Daardoor krijg ik klachten aan mijn voeten, enkels en kuiten. Formthotics zorgt ervoor dat mijn voeten niet meer doorzakken en daarmee kan ik weer pijnvrij volleyballen, hardlopen en squashen.”

Wout uit Deventer

“Voorheen kon ik de ochtend na een volleybaltraining of -wedstrijd amper van de trap komen; zoveel pijn had ik aan mijn knieën. Met Formthotics sportzolen is dat aanzienlijk verminderd. Mijn voeten worden beter ondersteund en de zolen bieden ook demping bij het springen.”

Patrick uit Olst

“Met een motorcrossongeluk heb ik ooit mijn onderbeen gebroken, daardoor staat mijn onderbeen een beetje scheef. Met deze zooltjes wordt mijn houding gecorrigeerd en loop ik rechter, hoor ik van mijn vrouw als ze achter me loopt.”

Anke uit Denekamp

“Ik heb een nieuwe voorste kruisband gekregen. Daardoor vond ik het na 10 km wandelen voorheen wel welletjes door de pijn in mijn knie. Sinds ik loop met Formthotics denk ik na 10 kilometer ‘ik kan nog wel 10 kilometer lopen.’ En dat is echt heerlijk.”

Jan Willem uit Zwolle

“Noodgedwongen heb ik jarenlang niet hardgelopen omdat mijn heup steeds opspeelde. Op aanraden van een vriend ben ik Formthotics sportzolen gaan gebruiken. Al vanaf het eerste loopje bleven de pijntjes uit. Ik kreeg weer plezier in het lopen en liep al na een paar maanden probleemloos 10 kilometer. Ik train nu voor de halve marathon.”

 

Peter uit Toldijk

“Ik heb al heel wat jaren van reumatische klachten. Ook aan mijn onderlijf. Ik besloot om Formthotics te proberen als vervanging voor de zooltjes van de podoloog. Ik ben zeer verrast. Ze zorgen voor goede steun en heerlijk comfort. Ik heb meteen een 2e paar besteld.”

Marcel uit Deventer

“Ik ben zuinig op mijn lijf. Toen ik hoorde over Formthotics ben ik ze gaan dragen tijdens het volleyballen. Ik merk het verschil echt. De demping en de pasvorm op maat geven me comfort tijdens het sporten en ook na de tijd heb ik minder pijn aan mijn knieën.”

Lynn uit Hengelo (O)

“De kniepijn was zo erg, dat ik minder moest gaan hockeyen. Op advies van mijn fysiotherapeut draag ik sinds een half jaar sportzolen van Formthotics. Nu is de pijn in mijn knieën is weg en kan ik weer meetrainen met de selectie.”

Igor uit Apeldoorn

“In training voor de marathon kreeg ik last van shin splints. Na een paar weken rust heb ik Formthotics aan laten weten. Uiteindelijk heb ik de marathon zonder probleem kunnen lopen. Na de finish voelde ik me zo fit, dat we ook de Acropolis nog zijn gaan bekijken.”

Gianni uit Hengelo (O)

“Als ex-topsporter weet ik dat je zuinig moet zijn op je lijf. Daarom draag ik Formthotics in al mijn schoenen. Ik merk dat mijn lijf beter functioneert omdat de stand van mijn voeten wordt verbeterd. Ik heb ze ook in mijn schaatsen waarmee ik Olympisch goed heb gehaald.”

 

Jan Martien uit Elburg

“Ik ben sportleraar en sta per week dus heel wat uren op sportschoenen. Met Formthotics ervaar ik meer steun en comfort. Ik heb bijvoorbeeld geen last van mijn onderrug; ook niet na uren achter elkaar staan. Ook in mijn wielerschoenen vind ik ze heel fijn.”

Iris uit Leiden

“Als professioneel marathonschaatster en fysiotherapeut weet ik hoe belangrijk goede ondersteuning voor je voeten is. Formthotics helpt om blessures te voorkomen tijdens de vele uren trainen op de fiets en in de sportschool.”

Anne uit Denekamp

“De laatste jaren droeg ik geen sneakers meer omdat ik daar zulke zere voeten van kreeg. Dankzij Formthotics kan ik ze nu weer aan. De zooltjes geven mijn voeten de steun die ze nodig hebben en de sneakers lopen nu veel fijner nu er een echt voetbed in zit.”

Arjen uit Vorden

“In voorbereiding op mijn eerste marathon was ik te fanatiek geweest en had zo mijn schenen overbelast. Na een paar weken rust heb ik een paar Formthotics gekocht. Op deze zolen heb ik mijn eerste marathon volbracht zonder weer last te krijgen van mijn schenen.”

Anke uit Denekamp

“Na een dienst in het ziekenhuis had ik vrijwel altijd vermoeide benen, last van mijn knieën en pijn in mijn onderrug. Met Formthotics inlegzolen in mijn medische klompen heb ik nergens last meer van. Al mijn klachten zijn verdwenen. Ik zou niet meer zonder willen!”

Hein uit Oldenzaal

“Van alles doet pijn als ik na een tocht van het ijs kom, maar mijn voeten niet. En dat was zonder deze zolen wel anders. Mijn Salomon schaatsen zitten veel comfortabeler met Formthotics. Ik draag ze inmiddels ook in mijn dagelijkse schoenen.”

Jan uit Rijssen

“Na heel veel zooltjes te hebben geprobeerd om van mijn hielspoor af te komen, heb ik met Formthotics eindelijk sportzolen gevonden die zorgen voor verlichting. Ik kan nu weer meerdere keren in de week 10 km lopen. Eindelijk.”

Carla uit Maassluis

“Ik wil nooit meer zonder. Ik werk in de zorg en zonder Formthotics had ik na een dienst altijd last van restless legs en zere voeten. Nu is het weg. En mijn schoenen lopen ook veel lekkerder.”

Roel uit Denekamp

“Bij het schaatsen en skeeleren helpt Formthotics me om makkelijker recht op mijn schaatsen/skeelers te staan. Ik draag ze ook in mijn sportschoenen tijdens de droogtraining. Ook de kinderen stoppen ze in de schoenen bij het schoolsporten.”

Sonny uit Apeldoorn

“Vier keer in de week doe ik aan obstaclerun en doe mee aan wedstrijd in heel Europa. Ik draag Formthotics omdat het me meer stabiliteit geeft tijdens het rennen en het nemen van de hindernissen. Vooral als ik vermoeid raak ervaar ik meer controle.”